Kookworkshops

Gezellig koken en lekker eten op “De Drie Hoefijzers”3hoefdef

Wat hebben wij u te bieden?

Bij ons kunt u individueel of met een of meerdere kookpartners deelnemen aan een kookworkshop met vrije inschrijving. Voor eventuele dieetwensen of een speciale voorkeur zullen wij proberen een oplossing te vinden als u dat tijdig aangeeft. (Dus ook als u toevallig geen vlees of vis lust kunnen wij een aanpassing doen!)
U kunt zich aanmelden zolang er ruimte is, zie schema. (Is de belangstelling voor een bepaalde avond minimaal, dan zullen wij helaas de aangemelde personen moeten vragen om naar een andere avond uit te zien.)

Daarnaast kunt u met ons een afspraak maken voor een groepskookactiviteit. Hebt u een clubje van 10 tot 20 personen dat graag eens samen iets leuks wil gaan doen dan kunt u exclusief bij ons terecht voor een avondje gezellig koken en lekker eten! Het is daarbij mogelijk om het groepsmenu aan uw wensen aan te passen. Een rondleiding vooraf door onze tuin is ook mogelijk. Neem contact met ons op om te horen wat er allemaal kan.

Er wordt door de groep samen gekookt en gegeten en als u wilt kunt u daarbij ook iets drinken. Het menu varieert per maand, waarbij wij de seizoenen volgen. Bij de samenstelling van het menu gaan we er van uit dat “iedereen” het moet kunnen maken, dus ook achteraf thuis.
De ingrediënten die wij gebruiken zijn van prima kwaliteit en zo vers mogelijk. Wij weten graag hoe en waar ons voedsel geproduceerd is, daarom gebruiken wij bij voorkeur regionale producten.

Wat bieden wij niet?
Onze kookstudio is geen restaurant, café of feestzaal. U kunt bij ons dus helaas niet terecht om iets te eten of te drinken, behalve dan in het kader van een 4 uur durende kookworkshop waarvoor u zich uiteraard vooraf dient aan te melden. Wij zijn helaas niet ingesteld op kinderkookparty’s. Ook catering doen wij niet. Huren van onze kookstudio is niet mogelijk.

Condities:
Een workshop duurt standaard van 18.00 tot 22.00 uur. In die tijd leert u onder leiding van Marlies hoe u zelf een compleet menu klaarmaakt. Bij ons staat u met niet meer dan twee personen aan één werkplek waardoor u de kans krijgt om zelf met elke gang aan de slag te gaan. Door het zelf doen en door het recept dat u mee naar huis krijgt bent u in staat om ook thuis het complete menu te maken.  Een workshop kost € 47,- incl. BTW. (Het Kerstmenu met een gang extra kost € 52,-) Daarvoor krijgt u dan:

  • Een welkomstdrankje
  • Een amuse
  • Een driegangendiner: voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht
  • Water zoveel als u wilt
  • Koffie/thee als afsluiting
  • De volledige en duidelijk uitgewerkte receptuur op papier!

Een flesje pils kost € 2,-, een glas wijn €2,50. Groepen kunnen de wijn ook per fles afrekenen. (€ 10,-) U kunt onbeperkt water krijgen. Na afloop mag u contant betalen. Bij groepen graag betaling door één persoon of per factuur. U kunt zich bij verhindering afmelden tot 4 dagen vooraf, bij latere afmeldingen zijn wij genoodzaakt de helft van het afgesproken tarief in rekening te brengen. Ook de dieetwensen horen wij graag tijdig vooraf. U hoeft zelf helemaal niets mee te nemen, ook geen schorten. Kort voor de workshop ontvang u van ons een welkomstbrief met informatie over de gang van zaken.  Hier vindt u onze contactgegevens. Op verzoek kunt u een kortingskaart krijgen. Als u 9 vrije workshops heeft bijgewoond is de kaart vol en hoeft u de tiende workshop niet te betalen. (Korting dus 10%!) Roken kunt u buiten doen.

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan zoeken wij een alternatief!

Programma kookworkshops met vrije inschrijving. Normale aanvangstijd is 18.00 uur.
Kunt u geen kookpartner vinden, neem dan met ons contact op aub. U bent echt niet de enige! Ook als u iets niet lust zullen wij proberen u tegemoet te komen. Op onze Facebook pagina kunt u ons volgen maar u kunt ook abonneren op onze nieuwsbrief.

Datum Menu (bij het hoofdgerecht hoort uiteraard een passende garnituur)  Prijs Plek
6 dec Rosbiefcarpaccio, schorsenerensoep, taartje van aardappel en paddenstoel,
hertenbiefstuk me cranberrysaus, kaasbordje met peertje en membrillo.
€ 52 1
14 dec Rosbiefcarpaccio, schorsenerensoep, taartje van aardappel en paddenstoel,
hertenbiefstuk me cranberrysaus, kaasbordje met peertje en membrillo. 
€ 52 Vol
21 jan Een oosters getint menu, volgt binnenkort € 49 14
25 jan Een oosters getint menu, volgt binnenkort € 49 Vol

Maak een afspraak wanneer u wilt komen koken met een groep (van min.10 personen)!

Datum Menu (in principe het maandmenu, in overleg is elk menu mogelijk!) Beschikbaar?
dec Rosbiefcarpaccio, schorsenerensoep, taartje van aardappel en paddenstoel,
hertenbiefstuk me cranberrysaus, kaasbordje met peertje en membrillo.
In overleg
jan Een oosters getint menu, volgt binnenkort In overleg

Bel 0114 370555 voor een geschikte datum! U kunt als groep ook een ander menu kiezen.
Vanuit België: 0031 114 370555

Contact:
Bij voorkeur per mail driehoefijzers@zeelandnet.nl. Telefonisch via 0114-370555 / 06-15011743  (Vanuit België: 0031114 370555 / 00316 15011743) Of via Facebook en WhatsApp. 

Omgang met persoonlijke gegevens
Wij versturen abonnee’s tien keer per jaar een nieuwsbrief per e-mail. Voor anderen is uw mailadres afgeschermd. Door een eenvoudig bericht kunt u zich afmelden. Uw mailadres wordt dan meteen uit ons bestand verwijderd. Uiteraard verstrekken wij uw mailadres nooit aan anderen. Wij registreren verder geen gegevens over onze gasten. Met foto’s zijn we zeer terughoudend.